2019 m. birželio 25 d., antradienis

Nauja kolekcija: Paryžiaus aukštoji mada!


Sveikos,

Išėjo nauja kolekcija!
Ją galite peržiūrėti čia:




Ši kolekcija išties labai graži, platus spalvų ir rūbų pasirinkimas gali sužavėti kiekvieną. 💓

Kainos yra vidutiniškos, tad susitaupius dolerių, smaragdų ir išsaugojus keletą safyrų lengvai nusipirksite sau patinkanti derinį.

Na man labai patiko ir apsipirkau užtektinai, kad sėdžiu "basa". 😄
Manau, jog galėtu ir dažniau tokių kolekcijų "užvežti". 😄

O kaip Jums? Ar patiko? Ar pirkote kažką?

Tiek šiam kartui,
Iki. 💓

2019 m. birželio 17 d., pirmadienis

Nauja kolekcija: Pozuok Stilingai!


Sveikos,

Kaip visos tikriausiai matėt atsirado nauja kolekcija.
Ją galit peržiūrėti čia:



Kainos nėra didelės, bet manyčiau, kaip už maudymosi kostiumėlius šiek tiek per daug.
Spalvų pasirinkimas irgi nelabai didelis, bet turim džiaugtis ką gavom. 😄

Taip pat galim įžvelgti ir pliusus. Pavyzdžiui, kad ši kolekcija skirta vasaros sezonui, kuris kaip tik pas mus ir tvyro su savo be galo šiltu oru.

Deja, kaip man tokiai rūbų maniakei nebuvo kur išlaidauti šioj kolekcijoj, nusipirkau tik porą maudymosi kostiumėlių už dolerius bei pozas su paplūdimio rankinėmis.

O kas Jums patiko ir ką pirkote? 😊
Na jei ir nepatiko, atsiminkit, kad ji laikina ir tuoj ją pakeis kažkas naujo. 😄

Tiek šiam kartui,
Iki. 💓

2019 m. birželio 5 d., trečiadienis

Makeup on top

Labas visoms!
Vakar pasakojau apie drabužius, o šiandien nusprendžiau pakalbėti apie makiažą, koks makiažas šį sezoną on top. 

Lūpos: aguonų raudonis
2019-aisiais mūsų lūpas ir garderobą puoš drėgna ir gili aguonų raudona. Bus galima puošti ombre efektą, tamsesnį apvadą ar bet kokį kitą papildymą. Laikas karaliauti grynai spalvai.
Beje, sutik, tokioms lūpoms daugiau nieko netrūksta.


Akių šešėliai: aukso blizgesys
Nesvarbu, ar norėsi švytėti iš tolo, ar tik sukurti paslaptingą ašarėlės efektą, kosmetinėje privalo atsirasti stambiais aukso blizgučiais dekoruojanti priemonė. Ją bus galima derinti tiek prie įtaigaus aukštakulniais raudonu kilimu žingsniuojančio damos įvaizdžio, tiek naudoti kaip vienintelį dekoratyvinės kosmetikos akcentą, plėvesuojant lengva vasariška suknele. 
Beje, kai kurie kūrėjai siūlo drąsiai veidrodiniu auksu dabinti ir lūpas.
Tik neprarask saiko ir, kaip visada, rinkis vieną iš dviejų.


Veidas: permatomas grožis
Švelniai saulės pabučiuoti skruostai, vos vos žvilgančios lūpos, permatomas nagų lakas - viskas, ko beveik nesimato, ateinančiais metais bus pastebėta. Galima nebijoti ir kelių akcentų - permatomus nagus puošti spindinčiais blizgučiais, nude veidą - ornamentinėmis juodo pieštuko strėlytėmis, o matines lūpas - lašeliu oranžinio žavesio. 
Bet kuriuo atveju, mažiau yra daugiau, o daugiau yra mažiau. 
Šį sezoną neprašausi pasirinkdama kraštutinumus. 






2019 m. birželio 4 d., antradienis

Vasaros must have

Šiandien pakalbėsime apie 2019 metų vasaros tendencijas

Must have

Kombinezonas
Jis praktiškas, patogus, ypač universalus ir lengvai pritaikomas. Nieko keisto, kad kombinezonai tarp madingų moterų išpopuliarėjo dar pernai. Užtenka peržiūrėti tokių mados namų kaip „Louis Vuitton“ bei „Chloe“ kolekcijas, kad suprastum, jog artimiausiu metu kombinezonai iš populiariųjų sąrašų niekur nesitrauks.



Masyvūs aksesuarai
Jei artimiausiu metu neplanuojate pirkti aksesuarą, įsitikinkite, kad jis būtų didelis. Labai didelis. Pūsti lankeliai, didžiuliai, ausis žemyn tempiantys auskarai, visą gyvenimą sutalpinančios rankinės, batai aukšta platforma ir platūs diržai. Naujojo sezono aksesuaras turi būti aiškiai matomas.



Smėlio spalva
Ji elegantiška, minimalistinė ir tiesiog spinduliuojanti prabanga. Ne veltui dėl smėlinės spalvos ir visų jos atspalvių galvas pametė nė vienas dizaineris. Nuo pajūrio smėlio, avižų košės bei latte kavos iki rusvai pilkšvo akmens - tonų šimtai ir visi jie madingi.


Neonas
Tokios neoninės spalvos, kaip žymeklio ryškumo geltona, žalia, žydra ir rožinė išpopuliarėjo dar 2018-ųjų vasarą ir, kad ir kaip bebūtų keista, jos iš mados radaro niekur nedings. Kaip, beje, niekur nedings ir 9-ojo dešimtmečio įkvėpta mada, kurios dalis ir yra neonas. Ypatingai didelis populiarumas prognozuojamas neoninei žaliai spalvai.



Naujieji gyvūno raštai
Jei dar nespėjote prisijaukinti populiariojo leopardo rašto, galbūt pavyks tai padaryti atėjus šiltajam sezonui? Leopardo, gyvatės, zebro, tigro... rinkitės patinkanti gyvūną ir pasipuoškite jo rašto motyvais.




Nepamirškime ir apie spalvų palete

Šiais metais madoje, interjero ir grožio industrijoje vyraus koralų spalva.



Taip pat dar praėjusio rudens pradžioje įvykę aukštosios mados kolekcijų pristatymai leido suvokti, kad pavasario ir vasaros sezonų madoje bus pastebima daug geltonos spalvos. 


Be geltonos spalvos, taip pat dominuos ir kitos spalvos, už koralų spalvą ryškesnis cinklamento atspalvis. 


Taip pat ne ką mažiau pagyrų vertas ir alyvinis atspalvis, mano nuomone tai viena gražiausių pavasarių ir vasaros spalvų.


Ir kaip gi be mėlynų atspalvių, šiltuoju metų laiku saulės nutviekstas gatves papuoš visa mėlynos spalvos paletė.


Galite jau bėgti į savo garderobą ir žiūrėti kokių spalvų neturite, ir jį papildyti šios vasaros must have spalvų paletėmis bei drabužiais. 

Iki susitikimo! 










  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...