2019 m. birželio 4 d., antradienis

Vasaros must have

Šiandien pakalbėsime apie 2019 metų vasaros tendencijas

Must have

Kombinezonas
Jis praktiškas, patogus, ypač universalus ir lengvai pritaikomas. Nieko keisto, kad kombinezonai tarp madingų moterų išpopuliarėjo dar pernai. Užtenka peržiūrėti tokių mados namų kaip „Louis Vuitton“ bei „Chloe“ kolekcijas, kad suprastum, jog artimiausiu metu kombinezonai iš populiariųjų sąrašų niekur nesitrauks.



Masyvūs aksesuarai
Jei artimiausiu metu neplanuojate pirkti aksesuarą, įsitikinkite, kad jis būtų didelis. Labai didelis. Pūsti lankeliai, didžiuliai, ausis žemyn tempiantys auskarai, visą gyvenimą sutalpinančios rankinės, batai aukšta platforma ir platūs diržai. Naujojo sezono aksesuaras turi būti aiškiai matomas.



Smėlio spalva
Ji elegantiška, minimalistinė ir tiesiog spinduliuojanti prabanga. Ne veltui dėl smėlinės spalvos ir visų jos atspalvių galvas pametė nė vienas dizaineris. Nuo pajūrio smėlio, avižų košės bei latte kavos iki rusvai pilkšvo akmens - tonų šimtai ir visi jie madingi.


Neonas
Tokios neoninės spalvos, kaip žymeklio ryškumo geltona, žalia, žydra ir rožinė išpopuliarėjo dar 2018-ųjų vasarą ir, kad ir kaip bebūtų keista, jos iš mados radaro niekur nedings. Kaip, beje, niekur nedings ir 9-ojo dešimtmečio įkvėpta mada, kurios dalis ir yra neonas. Ypatingai didelis populiarumas prognozuojamas neoninei žaliai spalvai.



Naujieji gyvūno raštai
Jei dar nespėjote prisijaukinti populiariojo leopardo rašto, galbūt pavyks tai padaryti atėjus šiltajam sezonui? Leopardo, gyvatės, zebro, tigro... rinkitės patinkanti gyvūną ir pasipuoškite jo rašto motyvais.




Nepamirškime ir apie spalvų palete

Šiais metais madoje, interjero ir grožio industrijoje vyraus koralų spalva.



Taip pat dar praėjusio rudens pradžioje įvykę aukštosios mados kolekcijų pristatymai leido suvokti, kad pavasario ir vasaros sezonų madoje bus pastebima daug geltonos spalvos. 


Be geltonos spalvos, taip pat dominuos ir kitos spalvos, už koralų spalvą ryškesnis cinklamento atspalvis. 


Taip pat ne ką mažiau pagyrų vertas ir alyvinis atspalvis, mano nuomone tai viena gražiausių pavasarių ir vasaros spalvų.


Ir kaip gi be mėlynų atspalvių, šiltuoju metų laiku saulės nutviekstas gatves papuoš visa mėlynos spalvos paletė.


Galite jau bėgti į savo garderobą ir žiūrėti kokių spalvų neturite, ir jį papildyti šios vasaros must have spalvų paletėmis bei drabužiais. 

Iki susitikimo! 










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...