2022 m. gegužės 14 d., šeštadienis

ELYSIANA GIMTADIENIS!

 MUMS JAU 3 METAI!


Kas galėjo pagalvoti, kad per tuos tris metus subursim tokį didelį būrį nuostabių merginų.

Galime pasidžiaugti savo pasiektais rezultatais, kurių siekėm šiuos metus. 

Pavyko iškovoti ne vieną ir ne dvi pergales klubo dvikovose, susirinkti gerus trofėjus, keltis statistikas, suburti draugišką kolektyvą ir visa tai reikalavo 3 metų!

Na o dabar galime atsipūsti ir tik džiaugtis mūsų klubo pasiektais rezultatais.


Norime padėkoti visoms merginoms, kurios tikėjo ir prisijungė prie klubo. Padėjo siekti tikslų, aktyviai dalyvavo klubo veikloje. 

AČIŪ JŪMS!


Mes praėjom ilgą kelią kol "apsišlyfavome".

Keitėsi ir mūsų klubo pavadinimas, seniau mes buvome Clarity, o šiai dienai esam Elysiana. 

Elysiana reiškia - gražios ir kūrybingos, dievo įkvėptos, taikios merginos. 

Keitėsi ir klubo narės, skaudžiausi atsisveikinimai su merginomis, kurios turėjo palikti žaidimą.

( Tikriausiai visos klubo prezidentės pritars, kad narės išmetimas, tai pats nemaloniausias procesas. :/ )

Pokyčių tikrai netrūko per šį trumpą laiką. 

Bet mes džiaugiames kur esame dabar!


Pjaunam torto gabalėlį ir keliam šampano taures į viršų, SU GIMTADIENIU ELYSIANA!



Ir taip pat mūsų visas būrys nuostabių merginų!





Taip pat merginos paliko atsiliepimus apie mūsų klubą, galite pasiskaityti ir galbūt ateityje norėsite prisijungti prie mūsų <3


Realiai kai prisijungiau tai galvojau, kad bus vienas iš tų klubų kur sako, kad visos labai aktyvios, o atėjus visiškai nėra bendravimo, bet aš taip klydau. Visos pastoviai bendrauja įvairiausiom temom, visada labai įdomu paplepėti ir matyti kaip klubas stiprėja. Panelės nors ir neprivaloma prisideda kaip tik gali prie fondo ir tt. ir šiaip labai linksma kompanija. Labai visas čia myliu ir tikrai niekada neplanuoju išeiti. <3





Įstojusi į šį klubą nesitikėjau labai daug. Įprastas klubas, šiek tiek prisidės prie statistikų, išeis pinigų ant aukojimų, žodžiu viskas įprastai. :D Bet 3 metus prabuvau jame, supratau, kad jis suteikė man daugiau, nei koks nors kitas klubas galėtų tai tikrai! Klubo narės tapo vienomis iš artimiausių draugių, o klubo aplinka tikriausiai jaukiausia kokioje tik galėčiau būti. Klubas labai greitai pradėjo kilti į aukštumas ir tikiu, kad jas pasieksim. Su klubo gimtadieniu!


Taigi, viskas prasidėjo iš smalsumo kaip gi čia tie klubai veikia, kad neturėtų būti čia sunku sukurti tą klubą ir išlaikyti jį. Dėja, darbo ir laiko reikėjo įdėti nemažai, kaip jau matote 3 metus buvo auginamas klubas, po truputi siekėm visko, IR MUMS PAVYKO! 
Begalo džiaugiuosi mūsų visomis narėmis, jų aktyvumu klube, prisidėjimu prie jo augimo. 
Gera turėti klube merginų su kuriomis galima ne tik pakalbėti apie žaidimą, bet ir gyvenimą. Pasidalinti patirtimis, išgirsti naujų minčių, sužinoti kažką naujo.
 Kartu mokytis ir augti!
Džiaugiuosi, kad tapome komanda ir kad visos siekiame bendro tikslo.
Be mano tobulų merginų nebūtų taip kaip yra dabar, todėl didžiausias AČIŪ jums merginos - Melenai, Gabužiui, Skaistei, Kris ir mūsų veteranėms Tinglitai ir Gabytei!

Sveikinu visas merginas su mūsų klubo gimtadieniu, kad esame ir kylame kartu!
Nuostabesnių merginų šiame klube nebūčiau įsivaizdavusi <3




Rašau sveikinimą Tau, nes jei ne Tu, mūsų čia net nebūtų. 
Ir išties prisiminus tuos 2019, atrodo lyg buvau pasiklydusi klubo paieškose. Nenorėjau nei kur panelės pasikėlusios, nei kur iš viso neaktyvios ir tada atradau Jus. Surizikavau ir prisijungiau, tikrai nemeluosiu, bet mano panelės gyvenime tai buvo geriausia kas galėjo nutikti. Visos buvot labai šiltos ir priimančios, nežadėjot netikrų pažadų. 
Net leidot tuomet prisidėti prie klubo priežiūros, kas taip pat buvo nuostabu!
Nors ir teko po visų naujienų dingti, sužinojau, kad vis dar esu laukiama. Kas buvo malonu girdėti. Džiaugiuosi matydama, kad po tiek metų Jūs panos vis dar čia. 
Melena, tau be galo didelis ačiū, už tai, kad laikei frontą, kai nieko kito nebuvo.
Aphroditte, Tu iš viso superinis žmogus, džiaugiuosi, kad Tau kilo šį įdėją ir toliau mus subūrei ir sieki aukštumų!
Gabuži, atsimenu Tave nuo pirmų dienų klube, kai prižiūrėjai ir stengeisi dėl mūsų klubo gerovės, esi nei kiek mažiau nuostabi!
Žodžiu, pabaigai, panos, visos esat max nerealios ir šaunuolės. Turim puikų klubą ir puikias panas ir galime tuo didžiuotis, gal kitiem mes tik skruzdelytės, bet tarpusavy esam tvirtas akmuo. (Ar kaip ten sako, haha) Sveikinu visas <3




Visai neseniai pasijungiau vaikystės žaidimą stardoll, ir užsimaniau kreditų vėl nusipirkti, kaip senais gerais laikais, bet kai bandžiau pervesti pinigus, nieko neišėjo. Tada prisiminiau, kad turiu superpanelės paskyrą dar gyvą, ir pražaidus kokią savaitę jau pradėjo atsibosti Eclipse klubas, nes jokio aktyvumo nuo caro laikų, bet išmesta nebuvau, tai išėjau. 
Ieškojausi gero klubo, rašiau daug, ir paskutinis mano verdiktas buvo Fusion, jau buvau susitarusi dėl priėmimo, BET tą pačią dieną gavau dvi žinutes iš Aphrodittes ir Melenos dėl prisijungimo, ir iškart mečiau tą Fusion. Kai prisijungiau, realiai pabijojau jungtis i FB grupę, nes galvojau ką čia dabar 17metė darys :DD, tačiau dar nesu buvus tokiam klube, kur aktyvumas šoka per visas ribas, tiesiog neina paaiškint kaip faina būti dalis tokio faino ir aktyvaus klubo, kai dažniausiai visur žadamas aktyvumas, konkursai, o gauni gerą špygą. Kaip ir Kiyoko sakė, taip ir aš pasakysiu, tikrai nežadu išeiti iš šito kolektyvo, nes klubas kaip 2in1 - šiltos, mielos klubietės, o klubas aktyvus ir pažangus, love it <3





Gūdžiais 2019 metais palikau neaktyvų klubą ir išėjau į platųjį MA pasaulį be palydos. Netrukus gavau žinutę iš klubo "Elysiana" prezidentės. Peržiūriu tą klubelį ir galvoju "meeh, vos 10 dienų egzistuojantis klubas, nei šlovės, nei gerų trofėjų". Na bet okeei.. 
Pabuvus neaktyviam klube labai pasigedau bendravimo, smagaus kolektyvo ir įdomių pašnekesių, tad išklausinėjus apie panelių aktyvumą, nusprendžiau įstoti. Taip ir prasidėjo mūsų kelionė kuri atvedė iki šiandienos. Didelis ačiū Aphrodittei, Melenai, Tinglitai, Gabytei_ už šiltus pokalbius ir kuriamus planus kaip mes šį klubą iškelsim į padanges. :D
Bėgo laikas ir pas visas atsirado vis kitos veiklos, rūpestėliai ir klubas liko apleistas.. Paprasčiausiai žaidimui laiko nebeliko.. Praėjus pusmetukui supratom, kad reikia kažką daryti. Ir realiai per mėnesį jį visiškai atgaivinom ir dabar su dar didesnę motyvaciją keliaujam toliau. 
Beproto džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį klubą. Niekada negalvojau, kad žaidime galima atrasti tokius artimus dūšelei žmones, turėti tokius atvirtus pokalbius, pasiguosti ir paverkti kartu ir laabai komandiškai padirbėti. Bet.. Atradau :D
Dar kartą ačiū, toms kurios buvo nuo pat pradžių: Kris, Aphroditte, Melena, Gabyte_, Tinglita.
Ačiū naujoms panelėms, kurios nebijot paplepėti. :D <3
Patys šilčiausi jausmai jums visoms!
Galiu drąsiai teigti, kad kiekviena MA žaidėja turi pabūti tokiame klube, kad suprastu koks tooobulas gali būti paprastas žaidimėlis. :D





Prie klubo prisijungiau per drauge, kuri irgi buvo šitame klube. Ir tikrai dėlto nesigailiu, nes šis klubas yra tikrai aktyvus ir labai draugiškas. Prie FB grupės pirma dvejojau ar jungtis, bet kaip parašė Aphroditte ir Melena, tada nusprendžiau, kad galiu pamėginti prisijungti. Ir tai buvo tikrai geriausias dalykas, nes dėlto atsirado dar didesnis noras žaisti ir prisidėti prie klubo tobulėjimo. Taip pat suteikė ir draugių su kuriomis gali pasikalbėti, paklausti nuomonės dėl kažko, sužinoti kažką naujo. 
Klubas kuriame yra gera būti, dėl aktyvių klubiečių, kurios prie to labai prisideda. <3



Lilith

Superpanelę žaidžiau jau 2014, su drauge turėjom kokius 7acc (nežinau kaip mūsų neužbanino), bet vėliau kažkaip nustojau žaisti. 2021 lapkritį tą pati draugė liepė susikurti naują acc ir sudalyvauti jos vestuvėse. Atsisiunčiau programėlę, susikūriau acc ir kažkaip neįdomiai atrodė. Tada 2021 gruodį naršydama telefone radau superpanelę ir kažkaip galvojau ai, pažaisiu. Taip gavosi, kad pradėjau žaisti ir vėliau kažkuri iš adminių pakvietė į klubą. Ai galvoju visai maloni pana pasiūlė, tai sutikau. 
Kažkaip net nebuvo minties, kad čia visos taip bendrauja. Net keista kai paklausinėji draugių ir jos sako "nu mes tai nebendraujam". Labai džiaugiuosi čia prisijungusi. Tikrai neplanuoju išeiti. Labai visos fainos. <3 




Dievinu šį klubą, nes ten esančios narės bei klubo kūrėjos man asmeniškai duoda motyvacijos žaisti superpanelės žaidimą. 
Visos ten labai draugiškos, kūrybingos, bendraujančios ir užstojančios vieną kitą. Šiam klube man patinka tas, kad kūrėjos stengiasi aukštinti klubą, bet narių neverčia ir neliepia daryti kažko kas jį aukštintų, o tik primina ką reikia padaryti žaidime, kad klubas vis būtų stipresnis. 
Visas paneles vertina lygiai taip pat, nesvarbu ar panelė mažesnio lygio ar aukštesnio. 
Taip, kad jeigu kiltų abejonių prisijungti į šį klubą, patariu neabejoti, nes tikrai nepasigailėsi.
Šitam klube sulauksit tik gerų emocijų ir ne kitaip. :D



Skaisteeee

Džiaugiuosi klubu Elysiana. 
Didžiuojuosi savimi tapus dalimi jo. Ateidama tikėjausi aukštesnių statistikų. Tačiau atėjimas gerokai pranoko mano lūkesčius. 
Gavau draugiškas nares - drauges, jaukią atmosferą bei paskatinimą kilti aukštyn į superpanelės padanges!




Klubas nuostabus, nėra lygių visais atžvilgiais, ketinu čia pasilikti visam laikui.



Klubo nare tapau visai neseniai ir tikrai nesitikėjau, kad būsiu taip šiltai priimta. Prieš tai su klubais patirtys buvo ne kokios, o čia jaučiuosi puikiai. Būti naujoke kartais tikrai nesmagu, todėl tariu didelį AČIŪ visoms merginoms, kad iš pat pradžių buvote malonios ir labai fainos!
Šiame klube merginos tarpusavyje bendrauja nuoširdžiai ir viena kitą palaiko. Labai džiaugiuosi būdama Elysiana nare.































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...