2022 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

2022 Advento Kalendorius

 Sveikosios mielosios, o štai ir baigėsi mūsų lapkritis... o tai reiškia, jog prasideda, manau, visų mėgstamiausias mėnesis - Gruodis. Juk nėra smagesnės šventės už pačias kalėdas. Sveikinu visas su Gruodžiu ir pasidalinu su naujienomis, jog nuo Gruodžio pirmos superpanelės žaidime sulauksime mūsų kiekvienų metų taip mėgstamo advento kalendoriaus, kuriame galime gauti ir drabužėlius ir kažkokius dalykiukus, baldukus NEMOKAMAI. Manau gauti kažką įpatingo ir gražaus nemokamai 2022 metais beveik neįmanoma...tad tikrai manau, jog nesiskūsim . Kas pačiame kalendoriuje nėra atskleista, palikta žaidimo kūrėjų paslaptimi, tačiau jie paskelbė koks yra pagrindinis prizas atsiėmus kiekvienos dienos prizelius, o tai yra būtent ši nuostabi poza parodyta apačioje. :)


Asmeniškai, labai patinka šita poza, tad laukiu nesulaukiu kai galėsiu pamatyti ją savo drabužinėje kaip manau ir daugelis iš jūsų to laukiate taip pat :D Be to, primenu, jog nepamirštumėte prisijungti prie panelės kiekvieną dieną, kitaip prarasite galimybę atsiimti kažkokį priziuką, kurį galėsite vėliau tik tais NUSIPIRKTI už smaragdus arba safyrus, o manau tikrai jų leisti ant dalykų, kuriuos galėjome gauti nemokamai nenorim... Tai naujienų pakolkas tik tiek, gero advento jums saulytės ir sėkmės žaidime. ;)


/*Denisa*/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...