2023 m. birželio 15 d., ketvirtadienis

 Laba diena!

Su jumis sveikinasi naujoji mūsų "Elysiana" klubo viceprezidentė QueiW.  Prie šio klubo  prisijungiau, ne iš kart nuo mūsų nuostabiosios prezidentės Joelle pasiūlymo, tačiau tikrai džiaugiuosi apsvarsčiusi prisijungimą, nes šis klubas turi nuostabią aurą, o su klubietėmis galima pasišnekėti visiškai apie viską!

Prisijungusi prie viceprezidenčių būrio nutariau perimti konkursų kūrimo  versliuką klube ir stengsiuosi į mėnesį bent po kartelį surengti konkursėlį skatinantį kūrybiškumą.

Pirmojo mano rengto konkurso tema buvo "Vasaros atributai", kur klubo nariai galėjo išlieti visas vasariškas emocijas, spalvas ir sukurti nuostabius derinius! Konkurse dalyvavo 13 dalyvių, kas šiek tiek nuliūdino ir tikiuosi kitą mėnesį įsitraukimas bus aktyvesnis

Už visus derinukus balsavo 22 nariai (kelis balsavimus teko anuliuoti, nes kažkas balsavo ne pagal nurodytas taisykles NIU NIU NIU) ir buvo išrinkta 3 laimėtojos: 

1 vieta atiteko panelei Lily, surinkusiai 10 balsų;

2 vieta atiteko panelei Renesmee'i, surinkusiai 9 balsus;

3 vieta atiteko panelei Elijana'i, surinkusiai 7 balsus.  

Sveikiname nugalėtojas, o pirmąjai vietai dovanoju savaitę trunksiančių komentarų, skatinančių meilę sau ir kūrybą, prizą!


P.S labai atsiprašau, kad mano pirmasis konkurso blynelis buvo pasvilęs, tačiau pažadu tobulėti!


~ QueiW ~



 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...