2023 m. liepos 19 d., trečiadienis

Disney konkursas

 Sveikos!

Su saulėtomis dienomis į klubą sugrįžo ir konkursas su PRIZU!😃

Tema buvo tikrai nelengva, tačiau panelės tikrai nustebino savo kūrybiškumu.

Džiaugiuosi, kad sulaukėme tiek dalyvių vasaros metu, kai laiko prisėsti prie žaidimo lieka itin mažai.💖


Kviečiu pasidairyti į nuostabiuosius Disney personažus ir paskaityti mūsų klubiečių mintis.


Aurora


Pasirinkau Disney princesę Cinderellą, nes ji man kelia sentimentus su manąja vaikyste. Iš vaikystės prisimenu nedaug, tačiau gerai pamenu, jog kolekcionuodavau figūrėles iš kinderių, ir Cinderellos figūrėlė man patiko labiausiai. Tikriausiai dar ir dabar stalčiuj kur nors rasčiau gulinčią. Ironiška, bet jos filmuką pamačiau tik paauglystėje, tačiau tą figūrėlę prisimenu iki šiol.


Ąžuolė


Pasirinkau disney personažą iš filmo "Rėja ir paskutinysis drakonas" . Pradžioje buvau pasirinkus undinėlę , bet norėjau kažko orginalesnio . Nors drakonas ne žydras, bet esmė ta pati 😃 . Gal net keista , bet vaikystėje šita animacija buvo man įdomesnė  už undinėles ar princeses.  Kažkaip labai įtraukdavo, net dabar per youtube pasijungiau pažiurėt 😃 . Derinuką kurti buvo ypač sunku, labai erzino, kad neturiu žydro drakono 😃 Bet detalė po detalės ir susidėjo viskas palaipsniui nei per daug nei per mažai.😊


.B.AD.G.I.R.L.



Pasirinkau Cruellą DeVil dėl trijų dalykų. Visų pirmą, didelį įspūdi paliko 2021 m. sukurtas filmas, visų antrą, Cruellą žavisi dalmatinų veislės šunimis, taip pat kaip aš žaviuosi šiais nuostabiais padarėliais nuo pat vaikystės:) Na, o visų trečią, tai jau gan ilgą laiką svarstau keistis lėlytės vardą į Cruellą, bet vis dar šiek tiek delsiu. Dėl pačio derinuko… Tai su jo kūryba sekėsi ganėtinai neblogai. Turėjau šunyčių, kailinių, kurie manyčiau atspindi veikėją, šukuoseną ir priderinau make-up’ą, tad labai didėlių problemų nekilo.


Hemera



Aš pasirinkau įamžinti Rapunzelę, nes mano akimis ji yra išskirtinė ir neatitinka klasikinės princesės paveikslo. Ji nėra priklausoma nuo stipraus vaikino, o kaip tik yra savarankiška, drąsi ir pasitiki savimi princesė. Jos išradingumas leido jai apsiginti ir išlikti tvirtai už savo bei kitų teises daugybę kartų. Rapunzelė išsiskiria nuotykių troškimu, aiškiai žinodama savo norus ir drąsiai siekdama jų. Visa tai leidžia man vadovautis, kad daugybė tokių moterų egzistuoja ir realiame gyvenime. Todėl ir pati savo gyvenime nelaukiu, kol ateis princas ant balto žirgo, jog galėčiau siekti savo tikslų. Kuriant šį derinį, kilo sunkumas dėl apsisprendimo, ar norėčiau Rapunzele padaryti iki to laiko kai ji buvo su ilgais plaukais, ar kai Eugene nupjovė juos.. Visgi kadangi jos plaukai simbolizuoja ypatingas galias, nusprendžiau juos palikti, kaip Rapunzelės ginklo talismaną..


Joelle



Sveiki! Visi Disney filmukai turi gražias paslėptas mintis, kiekviena princesė visada būdavo geraširdė, gražiom suknelėm išpuošta, ramaus ir tyraus būdo. Nu kone kiekvieną mergaitę jos žavėdavo! Savo panelės personažą priskyriau Disney filmukui - Moana. Nors jau ir nebe niolika, bet pamačius šį filmuką, kažkaip jam laaabai prijaučiau. Drąsi, ryžtinga, savo tikslų siekianti mergina tikrai įkvepia! 😃 O ir patys vaizdai žiūrint filmuką tikrai kvapą gniaužia, jūra, salos, vasara visus metus, atrodo ko daugiau reikia! 😃 Visada žavėjausi tuo vėjavaikišku gyvenimo būdu, bados pėdos ir gėlės plaukuose, beach vibe apranga, kuri nevaržo tavęs, jokio miesto šurmulio ir dora, graži bendruomenė. O Moanos parinktas charakteris labai geras pavyzdys šiam amžiui, kad mes merginos kur kas esame daugiau, ir galime daugiau nei mums atrodo! Žavėjo mane visada tas genties gyvenimas, todėl iškart sužavėjo ir sužavėjo ir Moanos personažas, kurį ir pasirinkau. Norėčiau grįžti dar į tuos metus, kur galėčiau savo gimtadienį švęsti Moanos tematika! 😃 (nors kas neleidžia, haha). Siekim savo tikslų, tikėkim savimi ir mes savo viršūnę pasieksim! 😊 Dėl derinio kūrimo trikdžių neturėjau, lyg ir viską atradau savo drabužių spintoje, žinoma ne 100% viską atitaikiau, bet manau visai neblogai susitvarkiau!😃



Eleonora



Mano pasirinkto personažo apranga nėra tokia pati kaip filme, tačiau, savo nuožiūra parinkau aprangą, kuria stengiausi perteikti personažo asmenybę. 

Taigi, dabar papasakosiu apie personažą ir kodėl pasirinkau: 

Mano pasirinktas personažas yra moteris - Baronienė von Hellman iš filmo Kruela (2021). Tai kompetentinga, stilinga ir sumani mados namų „Baronienės mados namai“ įkūrėja. Jos tobulumui ribų nėra ir niekas negali būti geresnis už ją, nes ji yra vienintelė ir nepakartojama. Filme buvo puikus pavyzdys, kas nutinka, kurie bando ją užgožti. Mielai apie tai papasakočiau, tačiau, nemačiusiems filmo, tai gali nepatikti, dėl to siūlau šį filmą pamatyti patiems. Žiūrint šį filmą Baronienė vaizduojama galinga, savimi pasitikinti ir nieko nebijanti. Tai, kartu su jos tobulu stiliumi, paverčia ją labai įdomia, intriguojančia ir įkvepiančia personaže, dėl ko negalėjau jos šiame konkurse nepristatyti.


Kofemene


Kai pamačiau perskaičiusi temą kokia bus, nu neee galvoju nedalyvausiu. Pagalvojau gan gerai, šovė į galvą Pelenė. Nežinau, bet man ant tiek filmai patinka, animaciniai, tai nusprendžiau pabandyti. Pradėjusi rinkti drabužius nebuvo sunku, tik smulkmenas atitaikyti. O šeip sakyčiau kaip ir nebuvo sunku, kaip pirmam kartui man patiko!  



Kris



Pasirinkau Meridą dėl to, kad  už ją norėjo nuspręsti jos gyvenimą, o ji tam priešinosi. Ji primena man,  kad savo gyvenimą reikia kurtis pačiai ir taip kaip noriu pati,  o ne taip kaip nori  artimieji  ir aplinkiniai.  Derinį sukūriau gan lengvai,  viskas su susidėliojo greitai, neturėjau lanko, tai teko naudoti ietį.


Ninja


Šį personažą pasirinkau atsitiktinai, tiesiog gavau “Undinėlės” butiką, tad iškart bėgau kurti Arielės įvaizdį, tad dėl tokios sėkmės su jokiais nesklandumais nesusidūriau :D  


Renesmee



Mano panelė įkūnijo vieną pagrindinių veikėjų iš animacinio Disney filmuko „Ledo šalis” - Elzą. Pagrindinis veiksnys, paskatinęs kurti būtent jos įvaizdį, buvo tai, jog turėjau rūbų, kurie labiausiai atitiktų norimą pavaizduoti princesę. Visgi, ir patį filmuką esu mačiusi ne kartą ir jis išties man patinka. Personažai taip pat, ypač Olafas! O, bet, tačiau būti besmegeniu, deja, negalėjau, teko rinktis ką nors kito… Taigi, kaip minėjau, kadangi panaudoti turimi drabužiai gan aiškiai atspindėjo Elzą, juos atrinkti nebuvo sunku. Tereikėjo pasitelkti kantrybę ir išversti spintą, siekiant surasti žieminę atributiką. Beje, grožio salone susitvarkyti irgi nebuvo sunku, nes panaudota plaukų kasa itin panaši į tikrosios Elzos! 



Sunshine



Pasirinkau Snieguolę, nes patį pirmą disnėjaus filmuką mačiau ir tai buvo Snieguolė ir septyni nykštukai, tai lengviausiai buvo kažką sukurti pagal ją. Trigdžių neturėjau, viską derinti sekėsi sklandžiai ir gan lengvai.


Tavo mama

Su Jumis sveikinasi Gražuolė be Pabaisos! Viena gražiausių disney pasakų - apie beprotiškai gražią merginą, kuriai net buvo suteiktas Gražuolės vardas. Tačiau ši princesė yra iškirtinė, jos grožis neapsiriboja tik išorėje, taip pat stipriai atsiskleidžia ir jos širdyje. Princesė mus moko, jog meilėje nėra tik išorinio grožio, nes mylime ne akimis, o širdimi.❤️ Ir dėl meilės - viską!❤️


Viltea


Pasirinkau Meridą, nes ji nepaiso moteriškų stereotipų, bei yra vienintelė Disnėjaus princesė kuriai nereikia vyro:) Ji nepriklausoma ir turi daug išskirtinių savybių tiek išvaizdoj, tiek charakteryje. Vienas labiausiai man patinkančių jos bruožų yra unikalumas ir tai, kad ji parodo save tokią, kokia ir yra, nebando įtikti jokioms normoms ir net tėvų skatinama nesielgia kaip "tikra" princesė. Mane Merida įkvėpia būti savim ir nesistengti slėpti savo unikalumo tam, kad įtiktum kitiems, nes tai yra neįmanoma.


Aradia



Pasirinkau Meridą, nes ji ne "tipinė" disnėjaus princesė. Ji įkvepianti, drąsi ir pasitikinti savimi.


__________

___

_


Tikiuosi buvo įdomu pasidairyti po mūsų šeimynėlės kūrybines dirbtuves.😃

O dabar laukiam rezultatų!😎


________________________________________________________

.Gabužis.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...