2023 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

Aradios mėgstamiausios priemonės odai

 Sveiki! Su jumis sveikinasi Aradia su nauja klubo blog'o skiltimi. Šį kart kalbėsimės ne apie superpanelę, o apie mus  pačias ir mūsų odą. Tai, kad odos priežiūra turėtų būti svarbi mūsų rutinoje tikriausiai žinome visos. Tačiau odos priežiūros priemonių gausoje galime ir pasiklysti. Būtent dėl to šiandien jums rekomenduosiu savo mėgstamiausias priemones odai.

Taigi pirmoji priemonė ir mano HOLY GRAIL yra Cosrx Low ph good morning cleansing gel. Šis švelnus rūgštinis prausiklis padeda ne tik pašalinti makiažo likučius, bet ir nepriekaištingai išplauna veidą.


Kadangi dievinu double cleansing  metodą antroji priemonė yra aliejinis prausiklis. OnlyBio Ritualia Joy prausiklį atradau visai netyčia, kai pamiršau į Lenkiją atsivežti savąjį ir nuo to laiko jį pamilau. Prausiklis ne tik biudžetinės kainos, bet ir auksinės sudėties.



Ne pirmą ir turbūt ne paskutinį kartą pasakysiu, kad dievinu korėjiečių kosmetiką. Iš jos labiausiai "susidraugavusi" esu su cosrx firma. COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream intensyviai drėkinantis kremas su hialuronu pridrėkina mano odą tiek ankstyvais rytais, tiek vėlyvais vakarais.

Šiandienos įrašui tiek, tikiuosi patiko. :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...