2023 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

  Sveikos, merginos :)


Kadangi kiekvieną mėnesį skaičiuojame statistikas, noriu pasidžiaugti jūsų visų pasiekimais, kuriuos pasiekėte per šį mėnesį, šaunuolės!

O labiausiai norėčiau pasidžiaugti šiomis merginomis, kurios tikrai prašoko visus keltus reikalavimus ir pavarė tikrai labai gerai!


Euforija per mėnesį pasikėlė 456/2 !


Kofemene per mėnesį pasikėlė 436/0 !


Pyragėlis per mėnesį pasikėlė 404/28 !


.U .M. A. per mėnesį pasikėlė 273/87 !


Aradia per mėnesį pasikėlė 261/0 !


Taip pat noriu padėkoti visoms merginoms, kurios prisidėjo prie klubo iždo ir per klubo aukojimą, per savaitę laiko papildėme klubo iždą net 4370 smaragdais ir 468 safyrais!



Didelis ačiū Jums, kad žaidžiate ir būnate kartu su mumis!
 <3












2023 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Vitražinės suknelės Superpanelėje

 

Sveiki, kurie skaitote šį pranešimą!

Šiame pranešime bus pristatomas naujasis soliterio renginys - Vitražai.

Mėnesį pradėjome viduramžių laikų aprangomis ir pilies bokšto kambariu. Šį kartą, viduramžių laikuose, keliaujame toliau, kuriuose sutinkame vitražus. Vitražas, tai mažų spalvotų stiklo gabalėlių visuma, kuriuo sukuriamas vaizdas panašus į paveikslą. Sukurti vitražą yra labai kruopšti užduotis, reikalaujanti daug laiko ir kantrybės. Įdomu tai, kad vitražas yra labai panašus į mozaiką. Skirtumas tarp jų yra toks, kad vitražas yra iš stiklo, o mozaika iš akmenukų arba kitų smulkių ir kietų medžiagų.

Pereinant prie renginio turinio. Turime įveikti tris zonas, kuriose rasime tris vitražines aprangas, o papildomai už kiekvieną įveiktą zoną būsime apdovanoti: viena šukuosena, vienu profilio fonu ir viena poza. Aprangos sukurtos labai detalios, nes kaip jau minėjau, vitražas sudarytas iš daugybės stiklo gabalėlių. Vitražas aprangoje naudojamas kaip dekoracija, nepaisant kelių grynai vitražinių dekoracijų, kurios stovės šalia jūsų panelių. Smagu matyti, kad rūbų audinys nėra sudarytas iš vienos spalvos, nes galime pamatyti ir kitų spalvų bei atspalvių. Toks žaidimo menininkų pasirinkimas pakelia rūbų vertę.

Tikiuosi, kad šis pranešimas buvo įdomus skaityti. Sėkmės vartant soliterio kalades!

2023 m. rugsėjo 3 d., sekmadienis

Sudie VASARA ~

Laba diena tinklaraščio skaitytojai! Rudens pradžios ir vasaros atsisveikinimo proga Elysiana klubas surengė mini atrakciją "sudie VASARA", kur narės linkėjo viena kitoms ir visiems skaitantiems viso kas geriausia, nebijoti atrasti save, nebijoti mėginti, drąsino pažvelgti kitaip, patarė nebijoti ir versti kalnus! O kaip kas pasidalino ir geriausiais vasaros įspūdžiais, emocijomis. Sudominau? Paskaitom! 






2023 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Magijos pamokos Superpanelėje

 

Sveiki, kurie skaitote šį pranešimą!

Šiame pranešime bus pristatomas naujasis dovanų renginys - Magijos pamokos.

Šiais metais mokyklos tema žaidime buvo pateikta itin išradingai. Mokysimės kitaip nei įprastai - imsimės burtų ir kerų. Šis renginys leis pasijausti ypatingų gebėjimų turinčia mokine, kuri, įsivaizduokime, kad mokosi pačiame Hogvartse! Būtent Hogvartse, nes daug kas pasakytų, kad tai geriausia magijos mokykla apie kurią žinome iš J. K. Rowling knygų apie Harį Poterį.

Pereinant prie žaidimo turinio. Iš viso turime surinkti 127 daiktus. Juos sudaro trys aprangos su joms skirtomis šukuosenomis bei nedidelis magijos kambarys, jūsų burtų ir kerų mokymuisi. Drabužiai idealiai parinkti siekiant atspindėti magijos laikus - viduramžius. Magijos kambarys taip pat apgalvotai parinktas - pilies bokštas, nes visgi burtininkai dažniausiai gyvena pilyse, ar ne? Visą šį aprašymą galite pamatyti vaizdiškai toliau pateiktame tinklaraštyje - Mados arenos kodai, Dovanų renginys: „Magijos pamokos“.

Dabar atėjo metas sužinoti klubo nuomonę apie šį dovanų renginį!


Mūsų prezidentė, Joelle, mano, kad renginys turi gražių ir įdomių detalių. Jos akimis, žaidimo kūrėjai puikiai parinko aksesuarus, kurie turėjo atspindėti magijos pasaulį. Tačiau, ji mano, kad aprangos ir šukuosenos galėjo būti labiau vertos dėmesio. Atidariusi dovanas, Joelle nusprendė, kad, vis dėl to, jai šis renginys patiko ir neatrodo taip blogai, kaip atrodė pirmąją dieną.


Mūsų viceprezidentė, Tavo mama, mano, kad šis renginys yra labai konkretus, akivaizdžiai orientuotas į auditoriją, kuri domisi magijos pasauliu. Ji rašo, kad ji pati nėra didelė fantastikos mėgėja, dėl to šis renginys jos nesužavėjo. Tačiau, jai pavyko kai ką atrasti, kas pasitarnaus jos realaus pasaulio kūrybai - interjero detalės. Ji teigia, kad renginyje pateiktas magijos kambarys gali atrodyti ne tik taip kaip demonstruoja žaidimo kūrėjai. Ji įsivaizduoja, kad iš to įmanoma sukurti šiokią tokią bibliotekėlę. Atidariusi dovanas ji labai džiaugėsi gavusi pozą ir profilio foną, o šalia to dar jai patiko gauti auliniai batai. Nors dovanų daug neturėjo, tačiau gautais prizais yra labai patenkinta.


Mūsų viceprezidentė, .Gabužis., pradėjo nuo to, kad šis renginys yra tikra Hario Poterio gerbėjų svajonė, nors, idėja jai atrodo išvystyta ne iki galo, tačiau tikrai kupina magijos. Toliau ji rašo, kad raganaičių ir šiaip magijos veikėjų aprangų ji turi nemažai, dėl to, jos nesužavėjo aprangos siūlomos renginyje. Patiko tik keletas pavienių aprangos detalių. Kyla klausimas, kokios tai aprangos detalės? .Gabužis. viską aprašė smulkiau. Pirmoji aprangos detalė, kuri ją sužavėjo, tai masyvi skrybėlė su iš jos kyšančias rašteliais, kurie, jos nuomone, primena burtažodžius. Jos akimis, ši skrybėlė labai gražiai užpildo kuriamą aprangą, tačiau, ji ne mano, kad skrybėlė bus dažnai panaudojama. Antroji aprangos detalė, kuri ją sužavėjo, tai skraidančios knygos. Ji teigia, kad magija yra neatsiejama nuo skraidančių objektų, o ši aprangos detalė labai pasitarnaus siekiant užpildyti tuščią aprangos erdvę. Trečioji aprangos detalė, kuri ištirpdė jos širdelę - mažasis gyvūnėlis. Jai nesvarbu, kad tai žiurkius, kuris realybėje tikrai nesukeltų teigiamų emocijų. Ji mano, kad kūrėjai niekada neprašaus į renginį įkeldami kokį nors gyvūnėlį. Nors, tai viena iš aprangos detalių, kuri ją žavi labiausiai, tačiau, kol kas, jai nepavyko jos gauti. Galiausiai, ją sužavėjo viena iš renginio šukuosenų. Šukuosena yra supinta viršugalvyje. Vos tik šią šukuoseną pamatė, .Gabužis. iš karto žinojo, kad tai ta šukuosena, kurios jai trūksta labiausiai. Jai neatrodo, kad ši šukuosena atitinka renginio temą, nes ji yra labai miela. Ji jau įsivaizduoja šia šukuoseną kaip finalinį akcentą daugybėje jos kuriamų įvaizdžių. Išbandžiusi sėkmę šiame renginyje, ji teigia, kad tai nėra jos mėgstamiausias renginys. Tačiau, ji mano, kad visi jame galime rasti širdžiai mielų detalių, kurios nebus užkištos spintos gale bei pamirštos. Taip pat, .Gabužis. kaip ir Paulyte, džiaugiasi, kad šiame renginyje galimą laimėti arenos ir grožio konkurso energijų bei populiarumo priedų, kurie gali pasitarnauti absoliučiai visiems.


Mūsų narė, Paulyte, labai džiaugiasi šiuo dovanų renginiu. Temos, susijusios su magija, jai labai patinka. Bendrąją prasme, dovanų renginiai Paulyte džiugina dėl grožio konkurso ir arenos energijų, bei, žinoma, safyrų, kurių, kaip ji pati teigia, šį karta gavo neįtikėtinai daug! Tačiau, ji jaučiasi šiek tiek nusivylusi savo įsigytomis dovanomis, nes jai nepavyko surinkti visų renginio daiktų, nors, ji, šiai užduočiai, jautėsi pasiruošusi puikiai.


Mūsų viceprezidentė, QueiW, pradėjo nuo savo pirmo įspūdžio apie renginį. Mėnesio užuominų vaizdo įraše šis renginys jai neatrodė labai patrauklus, tačiau, ji vis tiek nusprendė jame sudalyvauti, dėl dovanose galimų gauti arenos ir grožio konkurso energijų. Atidarius dovanas šis renginys jai nebeatrodo toks blogas kaip atrodė pirmąjį kartą. Siūlomos aprangos atrodo tinkamos panaudoti fantastinėse temose kaip elfės, raganaitės ir taip toliau. Viena iš aprangos detalių, jos nuomone, puikiai tinka įnešti kuriamai aprangai žaismingumo. Ši aprangos detalė yra eleksyro buteliukas su iš jo sklindančiu dideliu dūmu. Tačiau, buvo kuo ir nusivilti. QueiW neliko sužavėta renginyje siūlomomis šukuosenomis.


Mūsų narė, Aurora, mano, kad šis renginys yra visai nieko, tačiau rūbai, kitaip nei aksesuarai, nesužavėjo. Apie rūbus ji rašo, kad jie atrodo nuobodžiai ir būtent jų, šiame renginyje, ji surinko daugiausiai. Aksesuarų, deja, gavo mažiausiai. Šiam renginiui, Aurora, labai stipriai nepasiruošė, dėl to, jos spėjimu, ji gavo daugiausiai rūbų, kurie, kaip ji jau minėjo, nuobodūs. Apibendrindama ji rašo, kad renginys visai nieko, tiek, kad sėkmė buvo ne jos pusėje ir nepavyko surinkti daiktų, kurių norėjosi labiausiai.


Ačiū parašiusioms už jų skirtą laiką papasakoti savo nuomonę ir įspūdžius apie šį dovanų renginį!

Tikiuosi, kad šis pranešimas buvo naudingas ir įdomus skaityti. Sėkmės!


  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...