2023 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Vitražinės suknelės Superpanelėje

 

Sveiki, kurie skaitote šį pranešimą!

Šiame pranešime bus pristatomas naujasis soliterio renginys - Vitražai.

Mėnesį pradėjome viduramžių laikų aprangomis ir pilies bokšto kambariu. Šį kartą, viduramžių laikuose, keliaujame toliau, kuriuose sutinkame vitražus. Vitražas, tai mažų spalvotų stiklo gabalėlių visuma, kuriuo sukuriamas vaizdas panašus į paveikslą. Sukurti vitražą yra labai kruopšti užduotis, reikalaujanti daug laiko ir kantrybės. Įdomu tai, kad vitražas yra labai panašus į mozaiką. Skirtumas tarp jų yra toks, kad vitražas yra iš stiklo, o mozaika iš akmenukų arba kitų smulkių ir kietų medžiagų.

Pereinant prie renginio turinio. Turime įveikti tris zonas, kuriose rasime tris vitražines aprangas, o papildomai už kiekvieną įveiktą zoną būsime apdovanoti: viena šukuosena, vienu profilio fonu ir viena poza. Aprangos sukurtos labai detalios, nes kaip jau minėjau, vitražas sudarytas iš daugybės stiklo gabalėlių. Vitražas aprangoje naudojamas kaip dekoracija, nepaisant kelių grynai vitražinių dekoracijų, kurios stovės šalia jūsų panelių. Smagu matyti, kad rūbų audinys nėra sudarytas iš vienos spalvos, nes galime pamatyti ir kitų spalvų bei atspalvių. Toks žaidimo menininkų pasirinkimas pakelia rūbų vertę.

Tikiuosi, kad šis pranešimas buvo įdomus skaityti. Sėkmės vartant soliterio kalades!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...