2023 m. gruodžio 27 d., trečiadienis

 🎄Kalėdos🎄

Labas, panelės. Elysiana klubas prieš kalėdas surengė nuotraukų konkursą su noru pakelti merginų kalėdinę dvasią širdyse. Iš viso dalyvavo 9 nuostabios merginos ir buvo galima balsuoti už tris paneles.
Taigi, laimėtojomis tampa:
1 VIETA.
Mūsų šaunuolytė, gražuolytė, fainuolytė .U.M.A.

2 VIETA.
Mūsų resting bitch face, tačiau širdyje pliušinis 
meškiukas, gražuolė Aradia.
3 VIETA.
3-iają vietą dalinasi dvi narės.
Mūsų dailioji, meniškos širdies MilediMia.
Ir mūsų nutrūktgalvė, mikė pukuotukas Gabužis!



Sveikinu visas laimėjusias, o visoms dalyvavusioms klubo vyriausiosios siunčia
 didžiausius ir maloniausius virtualius apkabinimus ir bučinius. 💕

~ QueiW ~







2023 m. lapkričio 7 d., antradienis

Sveikos!

Kaip ir kiek vieną mėnesį sekame savo mergaites ir skatiname keltis statistikas, nes tai yra didžiausias žaidimo rodiklis, parodantis panelės aktyvumo lygį ir norą augti žaidime. Taip pat noriu paminėti, kad statistikų kėlimasis naudingas ne tik klubo kovose, tačiau ir kovoms MA arenoje, kadangi taip lengviau gausite smaragdus įvairiems renginiams ir kolekcijoms 😊.

Taigi, noriu pasidžiaugti mūsų aktyviausiomis šio mėnesio panelėmis!

.U.M.A.
788/4
Pyragėlis
571/45

Kofemene
461/1

Paulytė
425/10

Ąžuolė
312/7

Aurora
320/59

Taip pat noriu padėkoti visoms klubo merginoms, kurios spalio mėnesio pirmą savaitę klubo iždą papildė... 

Baram param...

Ir kitiiii būgnų garsaiiii....

1971 Smaragdais IR 271 safyrais ❤️

Ačiū klubo merginoms, kurios kartu sukuria nuostabią bendraujančią atmosferą ir praskaidrina žaidimą 

~ QueiW ~













 



2023 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

KONKURSAS - Mylimiausias megztinis

Sveikos, grįžtame su nauju klubo konkursu!

Kadangi atvėso orai, tai tema buvo mylimiausias megztinis. :)

Kaip visuomet mes skelbiame balsavimą, kai merginos renkasi už labiausiai patinkantį įvaizdį, todėl kviečiu visas peržvelgti balsus!






 Pagal balsų skaičių matome, kad dvi merginos surinko vienodą skaičių procentų :)

Todėl sveikiname merginas, Sunshine ir Paulyte už daugiausiai surinkusį balsų skaičių!


Ir ačiū visoms dalyvavusioms <3



2023 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

  Sveikos, merginos :)


Kadangi kiekvieną mėnesį skaičiuojame statistikas, noriu pasidžiaugti jūsų visų pasiekimais, kuriuos pasiekėte per šį mėnesį, šaunuolės!

O labiausiai norėčiau pasidžiaugti šiomis merginomis, kurios tikrai prašoko visus keltus reikalavimus ir pavarė tikrai labai gerai!


Euforija per mėnesį pasikėlė 456/2 !


Kofemene per mėnesį pasikėlė 436/0 !


Pyragėlis per mėnesį pasikėlė 404/28 !


.U .M. A. per mėnesį pasikėlė 273/87 !


Aradia per mėnesį pasikėlė 261/0 !


Taip pat noriu padėkoti visoms merginoms, kurios prisidėjo prie klubo iždo ir per klubo aukojimą, per savaitę laiko papildėme klubo iždą net 4370 smaragdais ir 468 safyrais!



Didelis ačiū Jums, kad žaidžiate ir būnate kartu su mumis!
 <3












2023 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Vitražinės suknelės Superpanelėje

 

Sveiki, kurie skaitote šį pranešimą!

Šiame pranešime bus pristatomas naujasis soliterio renginys - Vitražai.

Mėnesį pradėjome viduramžių laikų aprangomis ir pilies bokšto kambariu. Šį kartą, viduramžių laikuose, keliaujame toliau, kuriuose sutinkame vitražus. Vitražas, tai mažų spalvotų stiklo gabalėlių visuma, kuriuo sukuriamas vaizdas panašus į paveikslą. Sukurti vitražą yra labai kruopšti užduotis, reikalaujanti daug laiko ir kantrybės. Įdomu tai, kad vitražas yra labai panašus į mozaiką. Skirtumas tarp jų yra toks, kad vitražas yra iš stiklo, o mozaika iš akmenukų arba kitų smulkių ir kietų medžiagų.

Pereinant prie renginio turinio. Turime įveikti tris zonas, kuriose rasime tris vitražines aprangas, o papildomai už kiekvieną įveiktą zoną būsime apdovanoti: viena šukuosena, vienu profilio fonu ir viena poza. Aprangos sukurtos labai detalios, nes kaip jau minėjau, vitražas sudarytas iš daugybės stiklo gabalėlių. Vitražas aprangoje naudojamas kaip dekoracija, nepaisant kelių grynai vitražinių dekoracijų, kurios stovės šalia jūsų panelių. Smagu matyti, kad rūbų audinys nėra sudarytas iš vienos spalvos, nes galime pamatyti ir kitų spalvų bei atspalvių. Toks žaidimo menininkų pasirinkimas pakelia rūbų vertę.

Tikiuosi, kad šis pranešimas buvo įdomus skaityti. Sėkmės vartant soliterio kalades!

2023 m. rugsėjo 3 d., sekmadienis

Sudie VASARA ~

Laba diena tinklaraščio skaitytojai! Rudens pradžios ir vasaros atsisveikinimo proga Elysiana klubas surengė mini atrakciją "sudie VASARA", kur narės linkėjo viena kitoms ir visiems skaitantiems viso kas geriausia, nebijoti atrasti save, nebijoti mėginti, drąsino pažvelgti kitaip, patarė nebijoti ir versti kalnus! O kaip kas pasidalino ir geriausiais vasaros įspūdžiais, emocijomis. Sudominau? Paskaitom! 






2023 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Magijos pamokos Superpanelėje

 

Sveiki, kurie skaitote šį pranešimą!

Šiame pranešime bus pristatomas naujasis dovanų renginys - Magijos pamokos.

Šiais metais mokyklos tema žaidime buvo pateikta itin išradingai. Mokysimės kitaip nei įprastai - imsimės burtų ir kerų. Šis renginys leis pasijausti ypatingų gebėjimų turinčia mokine, kuri, įsivaizduokime, kad mokosi pačiame Hogvartse! Būtent Hogvartse, nes daug kas pasakytų, kad tai geriausia magijos mokykla apie kurią žinome iš J. K. Rowling knygų apie Harį Poterį.

Pereinant prie žaidimo turinio. Iš viso turime surinkti 127 daiktus. Juos sudaro trys aprangos su joms skirtomis šukuosenomis bei nedidelis magijos kambarys, jūsų burtų ir kerų mokymuisi. Drabužiai idealiai parinkti siekiant atspindėti magijos laikus - viduramžius. Magijos kambarys taip pat apgalvotai parinktas - pilies bokštas, nes visgi burtininkai dažniausiai gyvena pilyse, ar ne? Visą šį aprašymą galite pamatyti vaizdiškai toliau pateiktame tinklaraštyje - Mados arenos kodai, Dovanų renginys: „Magijos pamokos“.

Dabar atėjo metas sužinoti klubo nuomonę apie šį dovanų renginį!


Mūsų prezidentė, Joelle, mano, kad renginys turi gražių ir įdomių detalių. Jos akimis, žaidimo kūrėjai puikiai parinko aksesuarus, kurie turėjo atspindėti magijos pasaulį. Tačiau, ji mano, kad aprangos ir šukuosenos galėjo būti labiau vertos dėmesio. Atidariusi dovanas, Joelle nusprendė, kad, vis dėl to, jai šis renginys patiko ir neatrodo taip blogai, kaip atrodė pirmąją dieną.


Mūsų viceprezidentė, Tavo mama, mano, kad šis renginys yra labai konkretus, akivaizdžiai orientuotas į auditoriją, kuri domisi magijos pasauliu. Ji rašo, kad ji pati nėra didelė fantastikos mėgėja, dėl to šis renginys jos nesužavėjo. Tačiau, jai pavyko kai ką atrasti, kas pasitarnaus jos realaus pasaulio kūrybai - interjero detalės. Ji teigia, kad renginyje pateiktas magijos kambarys gali atrodyti ne tik taip kaip demonstruoja žaidimo kūrėjai. Ji įsivaizduoja, kad iš to įmanoma sukurti šiokią tokią bibliotekėlę. Atidariusi dovanas ji labai džiaugėsi gavusi pozą ir profilio foną, o šalia to dar jai patiko gauti auliniai batai. Nors dovanų daug neturėjo, tačiau gautais prizais yra labai patenkinta.


Mūsų viceprezidentė, .Gabužis., pradėjo nuo to, kad šis renginys yra tikra Hario Poterio gerbėjų svajonė, nors, idėja jai atrodo išvystyta ne iki galo, tačiau tikrai kupina magijos. Toliau ji rašo, kad raganaičių ir šiaip magijos veikėjų aprangų ji turi nemažai, dėl to, jos nesužavėjo aprangos siūlomos renginyje. Patiko tik keletas pavienių aprangos detalių. Kyla klausimas, kokios tai aprangos detalės? .Gabužis. viską aprašė smulkiau. Pirmoji aprangos detalė, kuri ją sužavėjo, tai masyvi skrybėlė su iš jos kyšančias rašteliais, kurie, jos nuomone, primena burtažodžius. Jos akimis, ši skrybėlė labai gražiai užpildo kuriamą aprangą, tačiau, ji ne mano, kad skrybėlė bus dažnai panaudojama. Antroji aprangos detalė, kuri ją sužavėjo, tai skraidančios knygos. Ji teigia, kad magija yra neatsiejama nuo skraidančių objektų, o ši aprangos detalė labai pasitarnaus siekiant užpildyti tuščią aprangos erdvę. Trečioji aprangos detalė, kuri ištirpdė jos širdelę - mažasis gyvūnėlis. Jai nesvarbu, kad tai žiurkius, kuris realybėje tikrai nesukeltų teigiamų emocijų. Ji mano, kad kūrėjai niekada neprašaus į renginį įkeldami kokį nors gyvūnėlį. Nors, tai viena iš aprangos detalių, kuri ją žavi labiausiai, tačiau, kol kas, jai nepavyko jos gauti. Galiausiai, ją sužavėjo viena iš renginio šukuosenų. Šukuosena yra supinta viršugalvyje. Vos tik šią šukuoseną pamatė, .Gabužis. iš karto žinojo, kad tai ta šukuosena, kurios jai trūksta labiausiai. Jai neatrodo, kad ši šukuosena atitinka renginio temą, nes ji yra labai miela. Ji jau įsivaizduoja šia šukuoseną kaip finalinį akcentą daugybėje jos kuriamų įvaizdžių. Išbandžiusi sėkmę šiame renginyje, ji teigia, kad tai nėra jos mėgstamiausias renginys. Tačiau, ji mano, kad visi jame galime rasti širdžiai mielų detalių, kurios nebus užkištos spintos gale bei pamirštos. Taip pat, .Gabužis. kaip ir Paulyte, džiaugiasi, kad šiame renginyje galimą laimėti arenos ir grožio konkurso energijų bei populiarumo priedų, kurie gali pasitarnauti absoliučiai visiems.


Mūsų narė, Paulyte, labai džiaugiasi šiuo dovanų renginiu. Temos, susijusios su magija, jai labai patinka. Bendrąją prasme, dovanų renginiai Paulyte džiugina dėl grožio konkurso ir arenos energijų, bei, žinoma, safyrų, kurių, kaip ji pati teigia, šį karta gavo neįtikėtinai daug! Tačiau, ji jaučiasi šiek tiek nusivylusi savo įsigytomis dovanomis, nes jai nepavyko surinkti visų renginio daiktų, nors, ji, šiai užduočiai, jautėsi pasiruošusi puikiai.


Mūsų viceprezidentė, QueiW, pradėjo nuo savo pirmo įspūdžio apie renginį. Mėnesio užuominų vaizdo įraše šis renginys jai neatrodė labai patrauklus, tačiau, ji vis tiek nusprendė jame sudalyvauti, dėl dovanose galimų gauti arenos ir grožio konkurso energijų. Atidarius dovanas šis renginys jai nebeatrodo toks blogas kaip atrodė pirmąjį kartą. Siūlomos aprangos atrodo tinkamos panaudoti fantastinėse temose kaip elfės, raganaitės ir taip toliau. Viena iš aprangos detalių, jos nuomone, puikiai tinka įnešti kuriamai aprangai žaismingumo. Ši aprangos detalė yra eleksyro buteliukas su iš jo sklindančiu dideliu dūmu. Tačiau, buvo kuo ir nusivilti. QueiW neliko sužavėta renginyje siūlomomis šukuosenomis.


Mūsų narė, Aurora, mano, kad šis renginys yra visai nieko, tačiau rūbai, kitaip nei aksesuarai, nesužavėjo. Apie rūbus ji rašo, kad jie atrodo nuobodžiai ir būtent jų, šiame renginyje, ji surinko daugiausiai. Aksesuarų, deja, gavo mažiausiai. Šiam renginiui, Aurora, labai stipriai nepasiruošė, dėl to, jos spėjimu, ji gavo daugiausiai rūbų, kurie, kaip ji jau minėjo, nuobodūs. Apibendrindama ji rašo, kad renginys visai nieko, tiek, kad sėkmė buvo ne jos pusėje ir nepavyko surinkti daiktų, kurių norėjosi labiausiai.


Ačiū parašiusioms už jų skirtą laiką papasakoti savo nuomonę ir įspūdžius apie šį dovanų renginį!

Tikiuosi, kad šis pranešimas buvo naudingas ir įdomus skaityti. Sėkmės!


2023 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

Aradios mėgstamiausios priemonės odai

 Sveiki! Su jumis sveikinasi Aradia su nauja klubo blog'o skiltimi. Šį kart kalbėsimės ne apie superpanelę, o apie mus  pačias ir mūsų odą. Tai, kad odos priežiūra turėtų būti svarbi mūsų rutinoje tikriausiai žinome visos. Tačiau odos priežiūros priemonių gausoje galime ir pasiklysti. Būtent dėl to šiandien jums rekomenduosiu savo mėgstamiausias priemones odai.

Taigi pirmoji priemonė ir mano HOLY GRAIL yra Cosrx Low ph good morning cleansing gel. Šis švelnus rūgštinis prausiklis padeda ne tik pašalinti makiažo likučius, bet ir nepriekaištingai išplauna veidą.


Kadangi dievinu double cleansing  metodą antroji priemonė yra aliejinis prausiklis. OnlyBio Ritualia Joy prausiklį atradau visai netyčia, kai pamiršau į Lenkiją atsivežti savąjį ir nuo to laiko jį pamilau. Prausiklis ne tik biudžetinės kainos, bet ir auksinės sudėties.



Ne pirmą ir turbūt ne paskutinį kartą pasakysiu, kad dievinu korėjiečių kosmetiką. Iš jos labiausiai "susidraugavusi" esu su cosrx firma. COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream intensyviai drėkinantis kremas su hialuronu pridrėkina mano odą tiek ankstyvais rytais, tiek vėlyvais vakarais.

Šiandienos įrašui tiek, tikiuosi patiko. :)


2023 m. liepos 19 d., trečiadienis

Disney konkursas

 Sveikos!

Deja konkursas artėja prie pabaigos, bet pagaliau galime pažvelgti į daugiausiai balsų sulaukusius panelių derinius, bei derinių aprašymus!

 Balsavime nuolat vyravo lygiosios, tad niekaip negalėjau ant podiumo pakviesti po vieną.. Va tokia draugiška atmosfera Elysiana klube.. 😃

________


Daugiausiai balsų surinkę Disney deriniai:


1 vietos nugalėtoja - Ninja 

2 vietos nugalėtojos - Sunshine ir Hemera

3 vietos nugalėtojos - Aradia ir Ąžuolė




Daugiausiai balsų surinkusių derinių aprašymų autorės:


1 vietos nugalėtojos - Hemera ir Tavo mama

2 vietos nugalėtojos - Joelle ir Eleonora

3 vietos nugalėtoja - Renesmee

________


Primenu, kad šios laimėtojos nėra viso konkurso nugalėtojos.

Kiekviena dalyvavusi gauna po 1 tašką, kuris lygus vienam langeliui laimės rate.

Abiejų balsavimų metu panelės užėmusios pirmas vietas gauna +3 taškus.

Užėmusios antras vietas gauna +2 taškus.

Ir 3 vietos nugalėtojos gauna +1 tašką. 

Laimės rato sukimas vyks liepos 24d.


__________________________________________

.Gabužis.


Disney konkursas

 Sveikos!

Su saulėtomis dienomis į klubą sugrįžo ir konkursas su PRIZU!😃

Tema buvo tikrai nelengva, tačiau panelės tikrai nustebino savo kūrybiškumu.

Džiaugiuosi, kad sulaukėme tiek dalyvių vasaros metu, kai laiko prisėsti prie žaidimo lieka itin mažai.💖


Kviečiu pasidairyti į nuostabiuosius Disney personažus ir paskaityti mūsų klubiečių mintis.


Aurora


Pasirinkau Disney princesę Cinderellą, nes ji man kelia sentimentus su manąja vaikyste. Iš vaikystės prisimenu nedaug, tačiau gerai pamenu, jog kolekcionuodavau figūrėles iš kinderių, ir Cinderellos figūrėlė man patiko labiausiai. Tikriausiai dar ir dabar stalčiuj kur nors rasčiau gulinčią. Ironiška, bet jos filmuką pamačiau tik paauglystėje, tačiau tą figūrėlę prisimenu iki šiol.


Ąžuolė


Pasirinkau disney personažą iš filmo "Rėja ir paskutinysis drakonas" . Pradžioje buvau pasirinkus undinėlę , bet norėjau kažko orginalesnio . Nors drakonas ne žydras, bet esmė ta pati 😃 . Gal net keista , bet vaikystėje šita animacija buvo man įdomesnė  už undinėles ar princeses.  Kažkaip labai įtraukdavo, net dabar per youtube pasijungiau pažiurėt 😃 . Derinuką kurti buvo ypač sunku, labai erzino, kad neturiu žydro drakono 😃 Bet detalė po detalės ir susidėjo viskas palaipsniui nei per daug nei per mažai.😊


.B.AD.G.I.R.L.



Pasirinkau Cruellą DeVil dėl trijų dalykų. Visų pirmą, didelį įspūdi paliko 2021 m. sukurtas filmas, visų antrą, Cruellą žavisi dalmatinų veislės šunimis, taip pat kaip aš žaviuosi šiais nuostabiais padarėliais nuo pat vaikystės:) Na, o visų trečią, tai jau gan ilgą laiką svarstau keistis lėlytės vardą į Cruellą, bet vis dar šiek tiek delsiu. Dėl pačio derinuko… Tai su jo kūryba sekėsi ganėtinai neblogai. Turėjau šunyčių, kailinių, kurie manyčiau atspindi veikėją, šukuoseną ir priderinau make-up’ą, tad labai didėlių problemų nekilo.


Hemera



Aš pasirinkau įamžinti Rapunzelę, nes mano akimis ji yra išskirtinė ir neatitinka klasikinės princesės paveikslo. Ji nėra priklausoma nuo stipraus vaikino, o kaip tik yra savarankiška, drąsi ir pasitiki savimi princesė. Jos išradingumas leido jai apsiginti ir išlikti tvirtai už savo bei kitų teises daugybę kartų. Rapunzelė išsiskiria nuotykių troškimu, aiškiai žinodama savo norus ir drąsiai siekdama jų. Visa tai leidžia man vadovautis, kad daugybė tokių moterų egzistuoja ir realiame gyvenime. Todėl ir pati savo gyvenime nelaukiu, kol ateis princas ant balto žirgo, jog galėčiau siekti savo tikslų. Kuriant šį derinį, kilo sunkumas dėl apsisprendimo, ar norėčiau Rapunzele padaryti iki to laiko kai ji buvo su ilgais plaukais, ar kai Eugene nupjovė juos.. Visgi kadangi jos plaukai simbolizuoja ypatingas galias, nusprendžiau juos palikti, kaip Rapunzelės ginklo talismaną..


Joelle



Sveiki! Visi Disney filmukai turi gražias paslėptas mintis, kiekviena princesė visada būdavo geraširdė, gražiom suknelėm išpuošta, ramaus ir tyraus būdo. Nu kone kiekvieną mergaitę jos žavėdavo! Savo panelės personažą priskyriau Disney filmukui - Moana. Nors jau ir nebe niolika, bet pamačius šį filmuką, kažkaip jam laaabai prijaučiau. Drąsi, ryžtinga, savo tikslų siekianti mergina tikrai įkvepia! 😃 O ir patys vaizdai žiūrint filmuką tikrai kvapą gniaužia, jūra, salos, vasara visus metus, atrodo ko daugiau reikia! 😃 Visada žavėjausi tuo vėjavaikišku gyvenimo būdu, bados pėdos ir gėlės plaukuose, beach vibe apranga, kuri nevaržo tavęs, jokio miesto šurmulio ir dora, graži bendruomenė. O Moanos parinktas charakteris labai geras pavyzdys šiam amžiui, kad mes merginos kur kas esame daugiau, ir galime daugiau nei mums atrodo! Žavėjo mane visada tas genties gyvenimas, todėl iškart sužavėjo ir sužavėjo ir Moanos personažas, kurį ir pasirinkau. Norėčiau grįžti dar į tuos metus, kur galėčiau savo gimtadienį švęsti Moanos tematika! 😃 (nors kas neleidžia, haha). Siekim savo tikslų, tikėkim savimi ir mes savo viršūnę pasieksim! 😊 Dėl derinio kūrimo trikdžių neturėjau, lyg ir viską atradau savo drabužių spintoje, žinoma ne 100% viską atitaikiau, bet manau visai neblogai susitvarkiau!😃



Eleonora



Mano pasirinkto personažo apranga nėra tokia pati kaip filme, tačiau, savo nuožiūra parinkau aprangą, kuria stengiausi perteikti personažo asmenybę. 

Taigi, dabar papasakosiu apie personažą ir kodėl pasirinkau: 

Mano pasirinktas personažas yra moteris - Baronienė von Hellman iš filmo Kruela (2021). Tai kompetentinga, stilinga ir sumani mados namų „Baronienės mados namai“ įkūrėja. Jos tobulumui ribų nėra ir niekas negali būti geresnis už ją, nes ji yra vienintelė ir nepakartojama. Filme buvo puikus pavyzdys, kas nutinka, kurie bando ją užgožti. Mielai apie tai papasakočiau, tačiau, nemačiusiems filmo, tai gali nepatikti, dėl to siūlau šį filmą pamatyti patiems. Žiūrint šį filmą Baronienė vaizduojama galinga, savimi pasitikinti ir nieko nebijanti. Tai, kartu su jos tobulu stiliumi, paverčia ją labai įdomia, intriguojančia ir įkvepiančia personaže, dėl ko negalėjau jos šiame konkurse nepristatyti.


Kofemene


Kai pamačiau perskaičiusi temą kokia bus, nu neee galvoju nedalyvausiu. Pagalvojau gan gerai, šovė į galvą Pelenė. Nežinau, bet man ant tiek filmai patinka, animaciniai, tai nusprendžiau pabandyti. Pradėjusi rinkti drabužius nebuvo sunku, tik smulkmenas atitaikyti. O šeip sakyčiau kaip ir nebuvo sunku, kaip pirmam kartui man patiko!  



Kris



Pasirinkau Meridą dėl to, kad  už ją norėjo nuspręsti jos gyvenimą, o ji tam priešinosi. Ji primena man,  kad savo gyvenimą reikia kurtis pačiai ir taip kaip noriu pati,  o ne taip kaip nori  artimieji  ir aplinkiniai.  Derinį sukūriau gan lengvai,  viskas su susidėliojo greitai, neturėjau lanko, tai teko naudoti ietį.


Ninja


Šį personažą pasirinkau atsitiktinai, tiesiog gavau “Undinėlės” butiką, tad iškart bėgau kurti Arielės įvaizdį, tad dėl tokios sėkmės su jokiais nesklandumais nesusidūriau :D  


Renesmee



Mano panelė įkūnijo vieną pagrindinių veikėjų iš animacinio Disney filmuko „Ledo šalis” - Elzą. Pagrindinis veiksnys, paskatinęs kurti būtent jos įvaizdį, buvo tai, jog turėjau rūbų, kurie labiausiai atitiktų norimą pavaizduoti princesę. Visgi, ir patį filmuką esu mačiusi ne kartą ir jis išties man patinka. Personažai taip pat, ypač Olafas! O, bet, tačiau būti besmegeniu, deja, negalėjau, teko rinktis ką nors kito… Taigi, kaip minėjau, kadangi panaudoti turimi drabužiai gan aiškiai atspindėjo Elzą, juos atrinkti nebuvo sunku. Tereikėjo pasitelkti kantrybę ir išversti spintą, siekiant surasti žieminę atributiką. Beje, grožio salone susitvarkyti irgi nebuvo sunku, nes panaudota plaukų kasa itin panaši į tikrosios Elzos! 



Sunshine



Pasirinkau Snieguolę, nes patį pirmą disnėjaus filmuką mačiau ir tai buvo Snieguolė ir septyni nykštukai, tai lengviausiai buvo kažką sukurti pagal ją. Trigdžių neturėjau, viską derinti sekėsi sklandžiai ir gan lengvai.


Tavo mama

Su Jumis sveikinasi Gražuolė be Pabaisos! Viena gražiausių disney pasakų - apie beprotiškai gražią merginą, kuriai net buvo suteiktas Gražuolės vardas. Tačiau ši princesė yra iškirtinė, jos grožis neapsiriboja tik išorėje, taip pat stipriai atsiskleidžia ir jos širdyje. Princesė mus moko, jog meilėje nėra tik išorinio grožio, nes mylime ne akimis, o širdimi.❤️ Ir dėl meilės - viską!❤️


Viltea


Pasirinkau Meridą, nes ji nepaiso moteriškų stereotipų, bei yra vienintelė Disnėjaus princesė kuriai nereikia vyro:) Ji nepriklausoma ir turi daug išskirtinių savybių tiek išvaizdoj, tiek charakteryje. Vienas labiausiai man patinkančių jos bruožų yra unikalumas ir tai, kad ji parodo save tokią, kokia ir yra, nebando įtikti jokioms normoms ir net tėvų skatinama nesielgia kaip "tikra" princesė. Mane Merida įkvėpia būti savim ir nesistengti slėpti savo unikalumo tam, kad įtiktum kitiems, nes tai yra neįmanoma.


Aradia



Pasirinkau Meridą, nes ji ne "tipinė" disnėjaus princesė. Ji įkvepianti, drąsi ir pasitikinti savimi.


__________

___

_


Tikiuosi buvo įdomu pasidairyti po mūsų šeimynėlės kūrybines dirbtuves.😃

O dabar laukiam rezultatų!😎


________________________________________________________

.Gabužis.



2023 m. liepos 12 d., trečiadienis


Panelė lietuvaitė, panelė karalaitė

Sveiki! Prieš Mindaugines mūsų klubas surengė nuotraukų konkursėlį tema "Panelė lietuvaitė, Panelė karalaitė 👑". Šiuo konkursu norėjome virtualiai atšvęsti Mindaugines ir merginos savo deriniuose jungė lietuvos papročius, kultūrą, tautiškus atributus ir sukūrė 7 nuostabius derinukus! Taip, taip... Šį kart mažai mūsų prisijungė, bet juk vasara, reikia ja džiaugtis ir turbūt darysiu mini pertraukėlę su konkursiukais. 

Taigi šį mėnesį sveikinu šias laimėtojas:
1 vieta: Elijana ir Rasitukė
2 vieta: Lily ir Tavo mama
3 vieta: Eleiniukas

Taigi, sveikinu nugalėtojas, o pirmąjai vietai dovanosiu paveikslėlį!

  

2023 m. birželio 15 d., ketvirtadienis

 Laba diena!

Su jumis sveikinasi naujoji mūsų "Elysiana" klubo viceprezidentė QueiW.  Prie šio klubo  prisijungiau, ne iš kart nuo mūsų nuostabiosios prezidentės Joelle pasiūlymo, tačiau tikrai džiaugiuosi apsvarsčiusi prisijungimą, nes šis klubas turi nuostabią aurą, o su klubietėmis galima pasišnekėti visiškai apie viską!

Prisijungusi prie viceprezidenčių būrio nutariau perimti konkursų kūrimo  versliuką klube ir stengsiuosi į mėnesį bent po kartelį surengti konkursėlį skatinantį kūrybiškumą.

Pirmojo mano rengto konkurso tema buvo "Vasaros atributai", kur klubo nariai galėjo išlieti visas vasariškas emocijas, spalvas ir sukurti nuostabius derinius! Konkurse dalyvavo 13 dalyvių, kas šiek tiek nuliūdino ir tikiuosi kitą mėnesį įsitraukimas bus aktyvesnis

Už visus derinukus balsavo 22 nariai (kelis balsavimus teko anuliuoti, nes kažkas balsavo ne pagal nurodytas taisykles NIU NIU NIU) ir buvo išrinkta 3 laimėtojos: 

1 vieta atiteko panelei Lily, surinkusiai 10 balsų;

2 vieta atiteko panelei Renesmee'i, surinkusiai 9 balsus;

3 vieta atiteko panelei Elijana'i, surinkusiai 7 balsus.  

Sveikiname nugalėtojas, o pirmąjai vietai dovanoju savaitę trunksiančių komentarų, skatinančių meilę sau ir kūrybą, prizą!


P.S labai atsiprašau, kad mano pirmasis konkurso blynelis buvo pasvilęs, tačiau pažadu tobulėti!


~ QueiW ~



 

2023 m. balandžio 2 d., sekmadienis

Žingsnių iššūkis!

 Sveikos, kviečiu pasiskaityti apie skelbiamą iššūkį ir kviečiu visas prisijungti pajudėti nuo balandžio 4 dienos! :)



Kadangi nemažai laiko praleidžiame prie telefono ekrano, žaisdamos superpanelės žaidimą, noriu paskatinti nepamiršti savo fizinio aktyvumo ir nulipti nuo sofų!

Iššūkio pradžia - balandžio 4 diena, pabaiga - liepos 1 diena.

Iššūkis truks tris mėnesius, todėl turėsit pakankamai laiko ir pajudėti, ir pasimėgauti karšta arbata prie įdomaus serialo :)

Jokios prievartos! Tiesiog smalsumo lydimos galime pasekti kiek gi žingsnių nužingsniujame per dieną, mėnesį ir dar daugiau. :D


Ką reikia padaryti 

  • Atsisiųskite programėlę YuMuuv
  • Užsiregistruokite
  • Įveskite kodą



(kodą paskelbsių privačiai) 


Suvedusios kodą atsidursite bendroje mūsų klubo narių grupėje, kur galėsite matyti savo žingsniukus ir kitų panelių. 

Jeigu kažkas nesigauna, kviečiu pasiskaityti 

Dalyvauti gali ir merginos, kurios neturi šios programėlės, tiesiog turėsite nepamiršti išsisaugoti savo žingsniukų ir dalintis su mumis :)


Daugiau klausimų - Joelle

Sėkmės visoms! 
<3



  Konkursas "Žiema žiema, bėk iš kiemo" Pagrindine vasario mėnesio švente galima įvardinti Užgavėnias, tad vasario mėnesį mūsų pan...